Bruger du den rette størrelse kondom?

Mål din penis Bruger du den rette størrelse kondom?

De allerfleste mænd køber et standard størrelse kondom i supermarkedet, men det er ikke sikkert at det er den optimale størrelse for dig. Det er både meget mere behageligt og sikrere at bruge et kondom i den rette størrelse. Mål din penis og find den perfekte størrelse kondom til dig.

Sådan gør du: mål omkredsen af din penis i erigeret tilstand, ca. 1 cm. fra roden. Hvis ikke du har et blødt målebånd kan du bruge et stykke snor og efterfølgende måle den udbredte snor med en lineal.

  • Hvis omkredsen er mindre end 12 cm skal du bruge kondomer str. small
  • Hvis omkredsen er mellem 12 og 13 cm kan du bruge standard størrelse kondomer
  • Hvis omkredsen er større end 13 skal du bruge store kondomer

Mange kondomer fås i flere størrelser, bl.a. mærket MySize. My Size fås i seks forskellige størrelser – fra det smalleste på 47mm (penisomkreds 9,5-10 cm) til det bredeste på 69mm (penisomkreds 14-15 cm), som efter sigende skulle være det største kondom på markedet.

Du kan købe kondomer i mange mærker og størrelser, bl.a. online hos Condomeriet: http://www.condomeriet.dk/ Prøv dig frem og find et kondom som passer til dig.

Subscribe

JA TAK, send mig straks den gratis guide "3 gode måder at skrue op for intensiteten i dit sexliv - og få mere nærvær og nydelse" og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev med nyheder og inspiration.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pik størrelse? - Susan Ahrensbach - 10. november 2013

    […] Til sidst vil jeg sige, at hvis du bruger kondomer, så køb et stort kondom, som passer til dig, som f.eks. MySize str. 64 el. 69 (du kan se størrelses/måleanvisninger her http://www.mysize-condoms.com/measuring/). Det vil både være mere behageligt for dig og øge sikkerheden, da et for lille kondom lettere vil kunne sprænge. Jeg har skrevet mere om kondomstørrelser her: “Bruger den den rette størrelse kondom” […]

Skriv et svar