G-punktsorgasme

Jeg har aldrig prøvet at få en g-punktsorgasme / sprøjteorgasme, og min kæreste vil gerne prøve at give mig en. Hvilken stilling er bedst til det, og hvordan kan han lære det?

Kh T

 

Kære T,

Tålmodighed er en dyd, også når det gælder g-punktsorgasme. Som de fleste andre ting inden for det seksuelle univers er det vigtigt at nyde rejsen og ikke kun være fokuseret på resultatet. Så: indstil jer på at udforske, og at det kan tage tid.

Sprøjteorgasme fås oftest ved at stimulere g-punktet, men man kan godt få g-punktsorgasme uden at sprøjte, så forvent ikke at der SKAL komme sprøjt ud. Hos nogle siver væsken også snarere end at sprøjte ud i en stråle. Det er meget individuelt.

G-punktet sidder et par centimeter inde i skeden, op mod maven, og kan være svært at finde før kvinden er ophidset. Det føles som et lidt nubret, ru område, og svulmer op efterhånden som kvindens seksuelle ophidselse stiger. De fleste kvinder kan lettere få g-punktsorgasme ved at blive stimuleret med fingrene eller en dildo på g-punktet, fremfor en penis. Jeg vil anbefale, at I starter med at han stimulerer dig med fingrene.

Hvilken stilling til g-punktsorgasme?

Mange foretrækker en rygliggende stilling til g-punktsorgasme, dvs. at kvinden ligger på ryggen med spredte ben. Evt. med fødderne i underlaget og bøjede ben, hvis det føles behageligt. En anden god stilling til at fremkalde sprøjteorgasme er, at begge parter sidder på knæ over for hinanden. Kvinden sidder med let spredte ben og kan læne overkroppen frem mod hendes partner og få støtte, så hun bedre kan slappe af. Partneren rækker ind mellem hendes ben og stimulerer g-punktet.

I kan starte med at kysse og kæle til du er ophidset, og så kan han massere g-punktet forholdsvis blidt med cirkulære bevægelser som opvarmning. Hvis ikke du er vant til at få stimuleret det område kan det føles uvant og for nogle også grænsende til ubehageligt. Hold en pause og prøv igen en anden gang, hvis ikke du nyder det. Hvis det føles dejligt kan han massere kraftigere, og bruge sine fingre i en ”kom-her” bevægelse.

Videoer som viser teknikken

Det er lidt svært at forklare det godt på skrift, så jeg linker her til nogle videoer på nettet, hvor forskellige teknikker bliver demonstreret:

I denne korte video er der afbilledet hvordan det ser ud inden i kvinden når g-punktet bliver stimuleret. Se det her: http://www.youtube.com/watch?v=1RwCwruBkg0

Jason Julius fra Orgasm Arts har lavet en video, hvor han på en dukke demonstrer en teknik til at stimulere g-punktet og fremkalde g-punktsorgasme. Videoen er på engelsk, og demoen starter 5:20 inde i videoen. Se den her: http://www.orgasmarts.com/gspot-video/?ims=zlwis

I Jakob Olriks programserie ”I seng med DR2” handler et af programmerne om den kvindelige sprøjteorgasme. Se med fra 1:17 her, hvor Jakob Olrik viser hvilken metode han bruger til at fremkalde g-punktsorgasme: http://www.youtube.com/watch?v=Sk73Gyuc09o

Det kan føles overvældende…

Efterhånden som g-punktsorgasmen nærmer sig, vil det ofte give samme følelse som hvis man skal tisse, og mange kvinder holder så igen. Det kan kræve lidt overvindelse at slappe af og hengive sig – at gå med følelsen og nydelsen og virkelig give slip. Her kan det eventuelt være en god idé for din kæreste at tale til dig, og med ord opfordre dig til at slappe af og give helt slip.

Selve g-punktorgasmen føles for mange også meget anderledes end f.eks. en klitorisorgasme, og kan fremkalde stærke følelser og føles overvældende, især de første gange. Så det er godt hvis din kæreste er forberedt på det og kan være der for dig uden at blive overrasket over eventuelle tårer, følelsesudbrud og give ekstra nærvær og omsorg bagefter.

Rigtig god fornøjelse med det!

Kærlig hilsen,

Susan

g-punktsorgasme

Subscribe

JA TAK, send mig straks den gratis guide "3 gode måder at skrue op for intensiteten i dit sexliv - og få mere nærvær og nydelse" og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev med nyheder og inspiration.

No comments yet.

Skriv et svar