Pik størrelse?

Hej, jeg er en fyr på 28 der har et spørgsmål ang. pik størrelse. Hvornår er en pik for lille eller for stor? Jeg har selv en på 21 cm og 14 i omkreds er det for stort eller er det meget almindeligt? Jeg er selv meget glad for den, men hvad synes kvinderne ? Er der plads oppe i jer til den størrelse?

Den er også en smule skæv samt at den krummer lidt, er det godt eller skidt?
Jeg har målt den fra roden det er vel den rigtige måde at måle den på?

Håber at du kan give et svar.
M.v.h. A

 

Hej A,

Forskellige mænd har forskellig størrelse og forskellige kvinder har forskellige præferencer for størrelse. Så man kan ikke rigtig sige at en bestemt pik størrelse er for lille eller for stor. Du har målt din penis, og den er større end gennemsnittet. En del kvinder vil finde det attraktivt med den størrelse og nogle vil måske have svært at gennemføre samleje, afhængig af hvor snæver kvinden er ved skedeindgangen.

Kvinder har forskellig størrelse, både på omkredsen ved skedeindgangen og på længden af skeden. Skeden udvider sig i længden efterhånden som kvindens ophidselse stiger, og glidecreme og et langt forspil kan være godt. Hvis kvinden har problemer med længden, så kan en lavpraktisk løsning være at binde et tørklæde el. lign. om roden på penis, så du bliver stoppet af det. Så behøver du ikke at koncentrere dig om at holde igen for ikke at trænge ind i hende med din fulde længde.

Det er helt normalt at penis krummer lidt – de færreste er helt lige. Det behøver ikke have nogen betydning for gennemførelse af samleje, og måske vil det i nogle stillinger endda være en fordel: hvis penis’ krumning gør, at du derved kan stimulere punkter i kvinden, som giver hende nydelse.

Hvis krumningen er så stor at den generer under samleje, så kan du kontakte en læge og få lægen til at vurdere det.

Til sidst vil jeg sige, at hvis du bruger kondomer, så køb et stort kondom, som passer til dig, som f.eks. MySize str. 64 el. 69. Du kan se størrelses/måleanvisninger på MySize kondomer her http://www.mysize-condoms.com/measuring/. Det vil både være mere behageligt for dig og øge sikkerheden, da et for lille kondom lettere vil kunne sprænge. Jeg har skrevet mere om kondomstørrelser her: “Bruger du den rette størrelse kondom”

 

De bedste hilsener,

Susan

 

Pik størrelse

Pik størrelse

 

 

 

 

Subscribe

JA TAK, send mig straks den gratis guide "3 gode måder at skrue op for intensiteten i dit sexliv - og få mere nærvær og nydelse" og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev med nyheder og inspiration.

No comments yet.

Skriv et svar