Referencer fra foredrag

 

 Tilbagemeldinger fra foredrag om kvinders orgasme:

 

 
“Jeg fik en fornyet lyst til at være mere nær min kæreste på den seksuelle måde og prøve nyt. Du var super behagelig og nærværende, så jeg følte mig tryg og ville godt turde spørge om personlige problemstillinger.”

“Det er eminent godt med den der spørgsmåls-runde, hvor det er anonymt! Det var tydeligt på nogle af de ting, der blev spurgt om, at flere tør sige hvad de har på hjertet, når det er anonymt. Så vildt godt!”

“Det hele var rigtig godt! Var særligt glad for de konkrete tips, som var nemme at forholde sig til. Generelt var det bare rart at snakke om sex så åbent og ærligt, i en så “stor” forsamling.”

“Rigtig fedt oplæg! Godt med medbragte sager som man kunne kigge på.”

“Synes du kommer rigtig godt igennem, og at du fremlægger stoffet på en god og personling måde. De nedskrevne anonyme spørgsmål fungerede super godt. Tror det fik folk til at spørge om ting, som de ellers ville have haft svært ved.”

 “Et lærerigt og underholdende oplæg.”

“Fantastisk foredrag. Jeg gik hjem og fik mit livs første sprøjteorgasme bagefter. Tak!! Ville ønske at alle kvinder fik muligheden for at høre det.”

 

For at se referencer fra mit foredrag “Kærligheden har ingen udløbsdato”, klik her: Referencer Kærligheden har ingen udløbsdato