Sprøjteorgasme

Jeg ville høre, om du kan henvise til  nogle bøger hvor jeg kan læse om sprøjteorgasme?

Hilsen K.

 

Hej K.

Ja, jeg kan anbefale Deborah Sundahl’s bog  Female Ejaculation and the G-spot. Tristan Taormino har også skrevet en bog: The Secrets of Great Gspot Orgasm and Female Ejaculation. Den er flottere, med flere billeder men slet ikke lige så grundig.

Deborah Sundahl kommer iøvrigt til Danmark i starten af oktober og holder sit udmærkede foredrag om sprøjeorgasme ‘Female Ejaculation and the G-spot’. Foredraget giver en god gennemgang af fænomenet sprøjeorgasme, og der bliver vist billeder og et videoklip, så det bliver illustreret meget tydeligt. Du kan læse mere om foredraget her.

Deborah Sundahl holder også en hands-on workshop om sprøjteorgasme kun for kvinder. Hun starter dagen med at opsummere indholdet fra foredraget aftenen før, og så bliver deltagerne vejledt til at finde deres eget g-punkt og instrueret i hvordan man som kvinde kan stimulere sig selv til en sprøjteorgasme .Workshoppen kan du læse mere om her.

Håber du kan bruge det til noget.

 

De bedste hilsener,

Susan

 

Sprøjteorgasme

Coverbillede af Deborah Sundahls bog ‘Female Ejaculation and the G-spot’

Subscribe

JA TAK, send mig straks den gratis guide "3 gode måder at skrue op for intensiteten i dit sexliv - og få mere nærvær og nydelse" og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev med nyheder og inspiration.

No comments yet.

Skriv et svar