For tidlig udløsning

Er du frustreret over for tidlig udløsning??

  • Er din partner ked af, at du får så tidlig udløsning, at hun ikke får noget ud af samlejet?
  • Vil du gerne kunne holde længere?
  • Vil du gerne have kontrol over din udløsning og kunne have sex i lang tid?
  • Vil du gerne slippe af med din nervøsitet, præstationsangst og frustration, og i stedet være glad, rolig og forventningsfuld ved tanken om sex?
  • Vil du gerne kunne tilfredsstille din partner og give hende mest mulig nydelse?

Et almindeligt problem…

For tidlig udløsning er et helt almindeligt problem, og en nyere dansk undersøgelse af over 2.000 mænd viser, at over halvdelen har oplevet for tidlig udløsning, og at 7% har for tidlig udløsning altid eller næsten altid.

Så der er utrolig mange mænd i Danmark med dette problem!

…som det er muligt at ændre

De fleste lever med deres for tidlige udløsning og gør ikke noget ved det, men det er muligt at ændre kroppens vane med at få udløsning hurtigt. Det kræver nogle samtaler og at du øver dig hjemme, så din krop kan lære at gøre det anderledes. Du kan have glæde af forløbet uanset om du er i parforhold eller ej.

Forløbet hvor du får styr på din udløsning

Forløbet er således: 4 samtaler med ca. 14 dages mellemrum. Hver samtale varer 1 time, og du betaler kun for 1 samtale ad gangen, og kan således stoppe inden de 4 gange, hvis ikke du føler at du får nok ud af det. De fleste oplever en væsentlig forbedring efter et forløb på 4 gange. Hvis du under første samtale oplever, at du ikke føler dig hørt, forstået eller får konstruktivt input, så er samtalen gratis.

Sådan foregår forløbet

Til den første samtale snakker vi om, hvordan du har haft det tidligere, hvordan din udløsning og sexliv fungerer nu, og hvordan du ønsker at det skal være. På baggrund af din personlige situation og historik foreslår jeg hvilke øvelser der kan være gavnlige for dig at lave hjemme inden den næste samtale, så du kan ændre på dit mønster med for tidlig udløsning.
Du kan f.eks. få en øvelse, hvor du skal ændre den måde du rører ved dig selv og hvad du gør med din krop når du onanerer. Det er simple ændringer, og til samtalen får du en grundig forklaring af hvordan du skal gøre, så du kan gå hjem og prøve det. Selve teknikkerne er utrolig simple. Det kræver lidt øvelse og vedholdenhed at ændre mønstret, men din krop er hurtig til at lære.

Til de følgende 3 samtaler starter vi med at snakke om hvordan det er gået med øvelserne hjemme og hvordan du oplever din situation: hvilke ændringer der er sket, og hvad du ønsker for fremtiden. Den sidste gang afrunder vi og vi aftaler hvilke øvelser du evt. kan bruge fremover, alene eller med din partner.

Typiske spørgsmål:

Herunder har jeg svaret på nogle af de mest almindelige spørgsmål. Hvis du har yderligere spørgsmål, så er ud velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende for at få svar på dem.

Er det ikke grænseoverskridende at tale om sin seksualitet med dig?
De fleste har virkelig skulle tage sig mod til for at bestille en tid, og er nervøse når de dukker op til den første samtale. Det er helt normalt. De allerfleste bliver overraskede over, hvor afslappet og naturligt det kan være at tale om det, når først vi har snakket i ti minutter, og kan møde op til de efterfølgende sessioner uden hjertebanken. Husk på, at for tidlig udløsning er et helt almindeligt problem, som mange mænd har, og at jeg er vant til at tale med mennesker om deres seksualitet.

Skal jeg forberede noget til samtalen?
Nej, du skal ikke forberede noget. Jeg skal nok stille alle de spørgsmål der skal til, med respekt for dine grænser. Du behøver ikke at tale om noget eller svare på noget, som du ikke har lyst til.

Skal jeg fortælle min partner at jeg går hos dig?
Jeg synes altid det er godt med åbenhed i parforholdet, også på det seksuelle område. Men hvis du foretrækker at gennemføre forløbet uden at inddrage din partner i det, så er det fuldt muligt. Jeg respekterer din beslutning og vil ikke prøve at overtale dig til at fortælle noget, som du ikke har lyst til – hverken til mig eller til din partner.

Foregår sessionerne med tøj på?
Ja, sessionerne hos mig foregår som samtale. Altid med tøj på. Øvelser (med eller uden tøj på) laver du mellem sessionerne, hjemme hos dig selv.

Kan jeg være sikker på, at mit problem med for tidlig udløsning er væk efter et forløb på 4 sessioner?
De fleste oplever en stor forbedring efter 4 gange. Det afhænger af mange ting: din historik, din unikke krop og også meget af hvor flittig du er med at udføre øvelserne hjemme.

Hvad hvis jeg har brug for mere end 4 sessioner?
Du kan altid tilkøbe en eller flere sessioner. Enten for at arbejde med den oprindelige problematik med for tidlig udløsning eller noget andet som du tumler med; seksuelt, parforholdsmæssigt eller andre områder i livet. Ud over at være sexolog er jeg også coach, og en del klienter ender med at bruge mig til at coache dem på andre livsområder også.

Skal jeg møde op hos dig eller er det muligt at gøre det på anden vis?
Hvis du foretrækker det kan vi gennemføre forløbet over Skype eller telefonisk.

Hvad koster forløbet?
Det koster min almindelige pris for sessioner, se Priser. Hvis du under første samtale oplever, at du ikke føler dig hørt, forstået eller får konstruktivt input, så er samtalen gratis. Du forpligter dig ikke til yderligere samtaler.

 

Ja tak, jeg vil gerne bestille tid til et forløb for at få ændret mit mønster omkring for tidlig udløsning Book tid

 

Tidlig udløsning